Selecteer een pagina

Referenties

Opdrachtgevers 2013 – heden

Albert Vergeer, CEO CAIW

Wat begon als een korte interim opdracht heeft uiteindelijk geresulteerd in een jarenlange samenwerking. Op HR was er sprake van een grote achterstand die Bart op pragmatische wijze heeft weggewerkt. Als hij zelf iets niet weet, dan vindt hij op een goedkope wijze vaak toch de informatie via een goed relatienetwerk.

Naast de structurele verbeteringen heeft hij ook de dagelijkse werkzaamheden voor een bedrijf van zo’n 200 medewerkers verzorgd. Samen met een klein team werd de volledige breedte van het HR werk opgepakt. Tevens heeft hij een belangrijke aanzet gegeven om tot een nieuwe cao te komen.

Zijn kracht ligt vooral in het omgaan met mensen, waarbij hij van hoog tot laag mensen kan laten nadenken over hun eigen functioneren en toekomst. De organisatie heeft dankbaar gebruik gemaakt van deze kracht om zelfstandiger en zelfbewuster te functioneren.

Bas Hollenberg, Directeur CIF operator

Ik heb met Bart samengewerkt tussen 2012 en 2016 vanuit mijn rol als directeur CIF Operator B.V.

Bart is een man die met zeer veel toewijding en energie zijn rol invult. Als HR consultant a.i. zorgde hij in het team dat ons beleid werd geïmplementeerd en de nodige plooien op mens-niveau werden gladgestreken. Dit alles in een hoog dynamische situatie waarin HR vanaf de grond moest worden opgebouwd.

Met Bart in het team krijg je de juiste voortgang van HR – projecten en verandering, passend bij de organisatie.

Jos van der Klauw, Directeur CIF operator

De afgelopen jaren heeft Bart de Jong ons geholpen om op HR-level alles op niveau te krijgen inclusief onze organisatie te laten voldoen aan alle wettelijke verplichtingen.

De wijze waarop dit verliep was top: bij wat we zelf wilden doen, hadden we zijn kritisch oog en waar we zelf de kennis of de tijd niet voor hadden, pakte hij alles op. Maximaal flexibel, snel en gedegen. En daarnaast is Bart gewoon een leuk mens om mee samen te werken.

Lawrence Lamballais, Commercial Director, Prysmian Netherlands B.V.

Bart de Jong heeft bij Prysmian Netherlands B.V. vanaf augustus 2017 acht maanden lang de positie van HR Manager Delft waargenomen. In de periode dat we hebben samengewerkt heb ik Bart leren kennen als een zeer enthousiast en betrokken persoon die vooral denkt in praktische maatwerkoplossingen waarbij de mens centraal staat. Hij past uitermate goed in een down-to-earth organisatie met korte communicatie lijnen.

Bart is goed in het voorhouden van een spiegel en het vinden van een creatieve oplossing. Hij komt soms over als een wervelwind, de energie spat dan van hem af en hij moet dan even ‘beteugeld’ worden.

Bart is absoluut een teamspeler die met waardevolle voorstellen komt. Hij is gelukkig geen drammer die koppig zijn eigen visie verdedigt maar iemand die open staat voor opmerkingen van anderen en samenwerkt om tot een besluit te komen.

Erik van der Burg, HR Officer, Prysmian Netherlands B.V.

Ik heb vanaf augustus 2017 nauw samengewerkt met Bart als directe HR collega. Tijdens onze samenwerking heb ik Bart leren kennen als een  zeer energiek en betrokken persoon. Ik typeer Bart als creatief, out of the box denkend, integer, betrokken, flexibel, oplossingsgericht en praktisch.

Bart is iemand die zich 100% inzet voor uitdagingen die op zijn pad komen. Met zijn creativiteit en ervaring weet hij op strategisch en tactisch HR niveau ieder project in goede banen te leiden. Ik heb veel geleerd van Bart op het gebied van HR beleid, change-, verzuim- en project management.

Ik heb een zeer prettige samenwerking ervaren zowel op professioneel als op persoonlijk gebied!

Patrizia Immobilien AG (Amsterdam)

Bart de Jong heeft bij de opstart van Patrizia Netherlands B.V. in 2014 geholpen met het ontwerpen van een personeelsboek en het inregelen van een basis HR. Dat heeft Bart prima gedaan en door de jaren heen vragen wij hem om bijstellingen te doen om zo weer aan alle wettelijke HR verplichtingen te voldoen. Bart is makkelijk benaderbaar, reageert snel en heeft zijn werk altijd op tijd af.

Gaston Hupkens
Director Operations and Finance

Opdracht- en werkgevers tot 2013

J. (Jan) Meems, Directeur Bedrijfsvoering Fondsenbeheer Nederland BV (onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep)

Bart is een binder, boeier en beweger pur sang. Een kei in de analyse van intermenselijke en relationele verhoudingen. Hij komt ‘binnen’ en weet je te raken. Bart opent daarmee de weg naar zowel organisatie- als persoonlijke ontwikkeling. Een aangename bijkomstigheid daarbij is dat Bart ook een spontane en gezellige kerel is.

Gogan Rommy, Directeur P&O GIBO Groep Accountants en adviseurs

Ik heb zelden iemand in mijn werkzame leven ontmoet die tegen mensen praktisch alles kan zeggen wat hij denkt, zonder ook maar één relatie te schaden. Dat maakt hem een uniek adviseur.

Martijn Tausch, voormalig managing consultant Vitae

Ik heb in de tijd dat Bart voor de GIBO Groep werkzaam was erg prettig met hem gewerkt. Bart is eerlijk, durft kwetsbaar te zijn, toont interesse in een ander en durft vragen te stellen. Een man met visie, lef, eigen mening en eigen stijl. Geen ‘13 in een dozijn’. What you see is what you get… Zeker potentiële opdrachtgevers van Bart raad ik aan hem de klus te laten klaren.

Marijke Beckers, Instituutsdirecteur Mondzorgkunde Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Wat mijn samenwerking met Bart waardevol maakte, is zijn doortastende manier van handelen. Hij zoekt met je mee naar oplossingen die praktisch, vaak creatief maar altijd realiseerbaar zijn. Soms ietwat eigenzinnig, maar altijd positief en bedoeld om bij te dragen tot het beoogde resultaat.

Betty Euser, Hoofd P&O Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Bart heeft hart en gevoel voor organisatie en medewerkers, dit in een goede balans. Bart analyseert situaties scherp. Hij weet, op zijn unieke wijze, lastige boodschappen zo te brengen dat deze geaccepteerd worden.

Rob Westerdijk, Directeur Farao Human Resources Support BV & Business manager Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Ik heb Bart leren kennen als een enthousiaste, gedreven en betrokken adviseur. Hij houdt van voortgang en werkt naar het resultaat waarbij hij altijd de betrokkenen opzoekt, informeert en zo nodig confronteert. Daarbij blijft de relatie tussen hem en betrokkenen positief.