Selecteer een pagina

Bart & co

Bart de Jong

Mijn stijl van werken kenmerkt zich door lef, humor en respect voor ieder individu ongeacht functie of statuur. Ik ben transparant in mijn motieven en handelen. Als adviseur en als mens ben ik open en hulpvaardig.

Kennis en ervaring

Inmiddels heb ik bijna 20 jaar ervaring als HR consultant en manager. Van beleidsontwikkeling, strategische advisering en transitie naar een andere CAO tot het hands-on uitvoeren van in-, door- en uitstroom van medewerkers. Deze ervaring heb ik opgedaan bij uiteenlopende organisaties en in verschillende branches.

Ik wil mijn kennis en ervaring graag inzetten om ook start-ups, scale-ups en middelgrote bedrijven (tot 150 medewerkers) verder te helpen.

Bent u volop bezig met de groei en ontwikkeling van uw bedrijf? Dan is het zaak om de rechten en plichten goed in beeld te hebben en alles daaromheen te regelen en om de juiste medewerkers te behouden of te werven.

& co

Ik werk samen met gespecialiseerde en ervaren professionals uit mijn netwerk. Op basis van uw vraag bekijken we samen wat nodig is en wie daar het beste bij past.